Slogan Here

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Λογαριασμός

Ποιοι είμαστε

Δεν εκτελούνται παραγγελίες στον Βόλο λόγω συνεργατών.!

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για αγορές άνω των 40€ για όλη την Ελλάδα.


τηλ. επικοινωνίας: 6932 701 117
E-mail επικοινωνίας : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ειδικές τιμές για χονδρική.

Τα προϊόντα μας είναι αυθεντικά και συμπεριλαμβάνεται στην τελική τιμή και ο Φ.Π.Α.

Άρθρα


Γενικοί όροι

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012 21:58 Εμφανίσεις: 3053

Κατηγορία: Uncategorised

Το www.kioskland.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Μπιντάκας Νίκος, που εδρεύει στο Βόλο, Ι.Καρτάλη 97 (ΑΦΜ:047639150  / Δ.Ο.Υ Βόλου). Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος 

 Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στον ιστότοπο kioskland.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1. Η εταιρία μας  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να ενημερώνoυμε τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

 2. Δεσμευόμαστε ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του kioskland.gr τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες , από το ηλεκτρονικό κατάστημα  υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

 3. H εταιρία  ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.
Ευθυνόμαστε μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της. Το ηλεκτρονικό κατάστημα
  δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. 

4.προσωπικά δεδομένα

Για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε μια παραγγελία ή για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, είναι προφανές οτι θα σας ζητηθούν να δηλώσετε προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν ( ονοματεπώνυμο , διεύθυνση , τηλ , κινητό , email κλπ.) . Τα όποια προσωπικά δεδομένα που δηλώσατε στον δικτυακό τόπο www.kioskland.gr , προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας του ιστότοπου και δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τρίτο , χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kioskland.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.kioskland.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997

5.Τρόποι παραγγελίας

 1) Μέσω του site μας www.kioskland.gr

            Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και ολοκληρώστε την αγορά τους σε ασφαλή σύνδεση - πιστοποιημένη από την ThawteConsulting (Pty) Ltd - όπου θα σας ζητηθεί να ορίσετε τρόπο πληρωμής και αποστολής. 


2) Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

            email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

6. Τρόποι πληρωμής

     1) Αντικαταβολή        

     2) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

            Μπορείτε επίσης να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελία σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της Νίκος Μπιντάκας. Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά (στο 24210 56569) για να μας γνωστοποιήσετε ότι πραγματοποιήθηκε η κατάθεση των χρημάτων, ή στείλτε μας μέσω email (στο saleskioskland@gmail.com) το αποδεικτικό της κατάθεσης σας.

 
Eurobank
Αριθμός
 Λογαριασμού: 0026/0224/73/0100248812

 

3) Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

            Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Visa ή Mastercard οποιασδήποτε τράπεζας μπορείτε εύκολα, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με την πιστωτική σας κάρτα.

                        Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απευθείας προς την τράπεζα, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

            Κατά την πρώτη φορά χρήσης της πιστωτικής κάρτας στο κατάστημά μας θα σας ζητηθούν να αποστείλετε ένα αντίγραφο της ταυτότητας καθώς και της πιστωτικής κάρτας (με καλυμμένα τα 4 τελευταία ψηφία) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  . Ζητούμε την κατανόησή σας για την πρόσθετη αυτή διαδικασία που αποκλειστικό σκοπό έχει την αποφυγή χρήσης κλεμμένων πιστωτικών καρτών και την προστασία έτσι των πραγματικών ιδιοκτητών τους. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται μόνο κατά την πρώτη χρήση της κάρτας, παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται σε οποιονδήποτε τρίτο.

 

            Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες και επαγγελματίες  θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

7. Επιστροφές προϊόντων

            Αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψτε μη ελαττωματικά προϊόντα υπάρχουν οι εξής όροι επιστροφής :

             α) Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μην ξεπερνάει τις 7 ημερολογιακές μέρες.

             β) Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της εργοστασιακή κατάσταση.

Διαδικασία επιστροφής

           

           α) Αν παραλαμβάνετε μέσω courier

Σε αυτήν την περίπτωση:

1. 

1.     Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

2.     Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.

3.     Επικοινωνείτε με το τμήμα πωλήσεων για να ενημερώσετε τον λόγο επιστροφής του δέματος.

4.     Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

 

 8.Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :

1.     πρίν ολοκληρωθεί η παραγγελία.

2.      εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε στο 24210 56569 6932701117 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. 

 Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2421056569,6932701117 είτε μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

9. Τρόποι αποστολής

 1) Με courier

            Τα δέματα αποστέλλονται σε 1-2 εργάσιμες μέρες . Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη.

Τα  έξοδα μεταφοράς προϊόντων θα είναι 5,00 ευρώ  εφόσον το χρηματικό ποσό της παραγγελίας δεν ξεπερνά τα 40,00 ευρώ. Για παραγγελίες  άνω των 40,00 ευρώ  η αποστολή είναι δωρεάν.       

 Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courrier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.

Οι παραγγελίες άνω των 100,00 ευρώ θα επαληθεύονται τηλεφωνικός για περαιτέρω πληροφορίες.

Η εταιρία μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες. Διατηρεί παρόλα αυτά το δικαίωμα να αναστείλει την διεκπεραίωση της παραγγελίας αν διαπιστωθούν παραλήψεις, λάθη ή διαφοροποιήσεις στα στοιχεία ή τα δεδομένα της συναλλαγής.Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας.